Saturday, 3 November 2012

Lets Loss Ur Inch With Inch Loss Lotion By Felinna Beauty

Bismillahhirrahmanirrahim.. Heyhooo.. Kita teaser dulu sebelum cerita banyak banyak. Anyway ai nak share 1 rahsia. Rahsia apa? Rahsia untuk jadi cantek! Sedia maklum ai baru ja lepas bersalin dan baby pun baru 2bulan lebih. Lepas bersalin semangat nak bercantek cantek kembali meluak luak. Dulu waktu mengandung huh jangankan bergambar keluar jumpa orang ramai pun ai tak mau! Malu! Segan! Yelah selamanih badan selim melim kecik molek tiba tiba jadi chubby montel montel. Uhuk! Serius ai sangatlah malu dan sebab itulah ai lansung tak update apa apa dalam belog. Macam mana nak update kalau sekeping gambar waktu mengandung pun susah nak snap. Anyway sekarang ai sudah jumpa cara mudah untuk kembali kurus!

Produk Inch Loss Slimming Lotion By Felinna semakin popular 1Malaysia sebagai satu cara paling mudah untuk membantu sesiapa saja yang mahu kurus tapi takut untuk makan supplement atau ubat kurus, mahu kurus tapi tak lalu minum slimming drink, mahu kurus tapi terlalu sibuk atau malas untuk bersenam, mahu kurus tapi tak mampu untuk melawan nafsu makan dan berdiet. Jadi lotion ini adalah jalan penyelesaian yang paling mudah. Yang penting sekali adalah lotion ini MADE IN MALAYSIA, ada kelulusan KKM dengan nombor berdaftar NOT120101613K, ia HALAL dengan kelulusan JAKIM, selamat dan sesuai untuk wanita dan juga lelaki. =)





Sudah ramai yang menggunakannya dan masing masing pun teruja dengan perubahan yang d alami. Dan bagi ai sendiri time by time ai akan update hasil yang ai dapat oke. Walaupun lepas bersalin berat ai kembali normal seperti sedia kala tapi lelemak yang tertinggal hasil pembelaan badan waktu pregnant masih kekal d situ. Hasilnya perut ai sedikit muncit dan bila ai pakai dress atau kebaya buat ai rasa uhukhukhukhuk nak menanges dan pastinya mulut tak henti henti mengadu pada EncekJantungHati sedih tengok perut yang muncit. Selain dari perut yang muncit paha ai jugak sedikit bertambah kelebarannya yea sampai rasa susah nak bejalan laju laju macam zaman anak dara dulu. Tiap kali jalan jalan dengan EncekJantungHati tiap kali tulah ai mengeluh. Tapi sekarang heuheuheuheu ai sudah jumpa jalan penyelesaian masalah ai. Anda pun jom lah join ai.

Ramai yang bertanya kenapa Inch Loss Slimming Lotion By Felinna nih sangat popular meletop letop skangni? Jawapannya adalah kerana :-



RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!

1) Lotion ni sangat wangi dan tak terlalu panas,dia dingin dan mesra pengguna.

2) Hanya sekali sapuan anda boleh lihat perbezaan inch anda (pastikan anda ukur inch sebelum guna ya).

3) Inchloss diformulasi dari bahan semulajadi yang selamat untuk wanita hamil,menyusu atau gastrik.

4) Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yang kurus sekadar nak buang lemak lemak sikit sikit tu pon boleh cuba. Pasti puas hati! 

5) Yang pasti dengan Inchloss pengeluar dah hantar untuk dibacakan 30juzuk Al-Quran di Maahad Tahfiz Bukit Mertajam Penang. Semoga lebih dirahmati. (JADI JANGAN LANGKAH YA!)

6) Ok nak tahu sesuatu yg terbaru? Untuk Inchloss pack baru tu boleh sapu kat muka jika nak buang lemak lemak tu. Tapi jangan sapu banyak! sapu urutan lawan jam kat tengkuk dan muka yang rasa rasa tak segak tu. So makesure tak banyak sebab nanti muka cepat panas uolls! Ajaaaibbb!!! Boleh guna top to toe. Hebatnya Inchloss!

Jadi kepada yang belum mencuba Inchloss anda boleh try now. Jika anda sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh apply untuk percepatkan proses pembakaran lemak! Inchloss sangat selamat dan berkesan!


Ingredients untuk penghasilan lotion ni :
Aloe Vera extract, Sodium edta, Triethanolamine, Acrylate, Iris florantina extract, Glycerine, Capsaicin, N-butylparaben, R.O water.

Berkapasiti 180ml harga mengikut TNC dari pengeluar adalah RM75.00 Semenanjung Malaysia / RM80.00 Sabah Sarawak with NO DELIVERY CHARGE!


Jadi untuk sebarang pertanyaan / order pliss do not hesitate to PM FB ai https://www.facebook.com/dya.al.aien @ mesej ai (019-4005628).


Lepasnih ai akan selalu update belog dengan testimoni pengguna yang sudah berjaya yea. =)