Tuesday, 14 February 2012

Nyam Nyam!

nyam nyam! kalau boleh mahu tunggu sampai 9haribulan november2012 nanti baru update semula. setiap hari mesti sibuk online fesbuk. online fesbuk mencelah online belog. tapi hampeh! idea semua sudah kering sejak sejak tukar title dari Cik kepada Puan. phewww!

idea kering sebab bila ada EncekJantungHati haruslah fokus untuk bercerita bertengkar bergaduh bertumbuk 100% dengan beliau aja. senang cakap konsentrasi memang terganggulah bila ada beliau depan mata. kalau beliau tak kacau ai haruslah ai kacau beliau. ngeh ngeh ngeh! hobi baru tuh!

jadi bila malam nih kena tinggal sorang sorang sekejap sebab beliau kerja shift petang balik pukul 2pagi karang maka tergatal tangan jugak jugak update belog. ketagih kaw kaw kot walaupun orang lain sibuk ucap hello selamat tahun baru dan ai pulak buat macam erkkk eyh sudah tahun baru ke??? alaaa terlepas sudah jadi tak sempat mahu ucap. oke lah! sorry sebab banyak comment tak terbalas. eyh ai bukan sombong cuma errrmmm waktu dulu busy nak kahwin. kah kah kah kah! tapi betul tahu huih preparation untuk kenduri kendara memang super memenatkan. tapi apapun Alhamdulillah diri ai sudah terlepas semuanya dengan selamat. ameen!

jadi malam nih konon konon rajin layan belog habis semua d renovate semula. hamek ai buang aje chatbox yang menyemak tapi kosong. hiks! ai perasan lama dah chatbox sudah kong tapi kalau mood berbelog masuk ke laut antartika belog buruk pun pejam mata sebelah buat buat tak nampak. tapi sekarang separuh cantik lah jugak sebab hiks tengok background aloh aloh aloh aloh supercomel! perasan sendiri! ahhh jadilah minor renovation untuk belog ai malam nih dari terus terbiar macam tuh aje. yo tak?

petang tadi balik kerja bengong seorang diri tiba tiba teringat nyam nyam. huih! feveret zaman kanak kanak. mungkin sekarang junior pulak tolong ingatkan sebab selama nih mana pernah nak layan cekelat zaman kanak kanak lagi. eleyh kalau pergi kedai terpandang nini cokolat celup celup celup pun pandang sebelah mata. heh konon konon mana ada kelasss kau nak layan cekelat budak kecik macam tuh. sekarang layan dove aje kalau tak dove cadburry cukup takdo cadburry ferrero rocher sekali sekala lepas gian. grrr! memalam nih kebulur coklat coklat sedap pulak.


~nyam nyam. cuma satu yang masih selamat. satu lagi sudah sodaqallahhalazim masuk perut~

nyam nyam nyam nyam! tebiat nyam nyam malam nih. jangan suruh ai nyanyi lagu dia sebab takdo nya ai ingat. tapi tadi EncekJantungHati nyanyi memang kah kah kah kah kah! beliau semua lagu zaman dolu dolu kala beliau ingat. till then selamat nyam nyam. mengantuk tahap gaban. harap harap ada lagi entry baru lepas nih. cuma jangan harap harap lepas dua tiga bulan nanti aja baru ada entry baru sudahlah ye. bye!

No comments: