Monday, 31 January 2011

Majlis Sanding Sanding ~ Puan Samiza (Part 3)

apa ayat pertama sebagai pembukak bicara? hurm hutang entry cerita kawen kawan baek tertangguh berminggu minggu! maaf! ai sebok lah sayang. puan samiza mesti tau kan! macam mana tak tau kalau dah ai meroyan royan dekat fesbuk dengan jaya nya. kalau bole setiap 1saat nak post isi hati. hahaha!

sebelom terus kan karangan tak skema ai harus ai ingat kan entry nih entry sedikit super pangjang sebab penuh dengan gambar gambar kontroversi tapi panas nye dah suam suam kuku aje. maaf.

ini cerita sanding sanding puan samiza. tarikh majlis d rumah pihak penganten perempuan 08.01.2011. meriah sungguh majlis nya! cuaca pulak super cantek! syukur alhamdulillah! ramai orang serbu majlis makanan yang d hidang pun sedap. ai menjadi wakil puan samiza melayan tetamu ex-skoolmate sekolah dato'onn. harus lah ai pun sebok macam dia. jumpa kawan kawan lama. bila perempuan jumpa kawan perempuan besembang pulak bukak cerita lama harus lah meriah! tak sangka dah 8tahun tak jumpa. ouh rasa macam dah tua lah pulak. dah! biar gambar berbicara pulak.


~kueh mueh yang super cinonet! ai penat tak sempat nak rasa pun!~
~kek yang super berat dan pelamin yang cantek!~

~dari rombongan penganten lelaki~

~naaaaseb baek sempat snap pic nih tahu!~

~antara skoolmates yang hadiri majlis puan samiza. cuba cari ai?~

~ye! inilah ai dan puan samiza semasa outdoor shooting session!~

oke. dah tutup cerita kat atas sebab itu jek gambar yang ai ada. sambung dengan cerita baru. macam biasa kenduri ada pihak perempuan harus lah ada pihak lelaki pulak. kenduri d rumah encek cokman minggu seterus nya. tarikh yang d pilih 15.01.2011. selang seminggu saje. ai pun harus lah menjadi antara yang terkalut. seperti yang ai kecoh kecoh kan puan samiza buat surprise baek punya tengah malam buta call mintak ai jadi pengapit kemudian kena kalut dalam masa tak sampai 24jam nak cari baju cantek untuk jadi pengapit si puan samiza. fuhhh! naseb lah ada baju cantek sendiri. selamat keadaan!

oke seperti biasa ai suka biar gambar yang cantek berbicara.

~rombongan penganten pun selamat sampai ke rumah yang d tujui~

~sampai saja terus makan dulu! lapaq gila weyh! lauk pulak super sedap!~

~haha! dah nama pun pengapit kan? harus ai terselit sama d meja super vvvip!~

~cantek lah kek nih! rasa sayang nak makan!~

~gambar candid yang ai sangat suka!~

~lebih kurang pulak posing dua dua gambar nih! isk isk!~

~ye! d mana ade penganten d situ ade pengapit nya! hahaha~

~muka bangun tido! kisah pagi itu tak kan d lupa kan!~

~ini gambar paaaaling sadis kan? sebab itu paling last! ngeri gila kot!~

tengok gambar yang akhir. ngeri kan? memang ai tak boleh lupa dalam berarak tuh kereta motor lori segala bagai pun sebok jugak nak lalu sama. hapalah! dah nampak penganten dan pengapit cantek tengah jalan catwalk dekat situ tunggu lah sekejap kan? takut siot! ai dah la kecik aje!

No comments: