Friday, 14 January 2011

Mayday!!! Mayday!!! Mayday!!!

s.0.s!!! s.0.s!!! mayday!!! mayday!!! mayday!!! bantuan kecemasan!!! ambulance!!! polis!!! bomba!!! 911!!! semua pown tolong lah ai!!! habes laa.. habes laaa... ishy!!! cemana nih??? cemana nih??? how??? how??? how??? hadoi!!! erk!!! runsing!!! runsing!!! runsing!!! tak bole tido!!! tak bole makan!!! tak bole semua pown tak bole!!! kalau ai tak jumpa memang habes lah ai!!!

ai tau la ai sejenis manusia spesis yang suka kan big surprise. lagi besar mulut ai terbukak sebab terkejut laaagi ai suke! tapi ni bukan big seperais dah ni. ni dah tahap ai bole kena heart attack siap campur dengan kejutan elektrik kemudian zapppp mesej hantar pergi dekat otak neuron neuron semua bersatu padu bagi tumbukan padu dekat otak suruh ai pengsan sekejap 5minit kemudian bangun kalut kalut macam mr.bean!

persoalan terbesaq dalam otak! KAT MANA NAK CARI BAJU CANTEK WANE BIRU UNTUK JADIK PENGAPIT PUAN SAMIZA nih??? sungguh serperais ekau yek! pukul 1.53am jugak la baru nak bagitau berita tergempaq nih. dalam masa tak sampai 1hari mana ai nak p cari baju shantek nih??? ouh nooo..

~uih shantek nye baju nih kan!~

~dress yang atas nih pown jambu jugak kan!~

~alah teringin nye baju nih!~

~atau mungkin style oldskool gila camni?~

baeklah. ai harus pergi mencari ketenangan hakiki! eyh silap bukan! ai harus pergi mencari baju shantek untuk tugas pengapit puan samiza esok! bubbye.

No comments: