Monday, 14 February 2011

Check Check 1 2 3

masa entry ni d karang ai sebenarnya sangat sebok! damn sangat sebok! kau tengok tarikh hari ini? ye betul! hari ini 14hb Feb 2011. ai bukan nak mention pasal valentine's day bagai dekat sini oke. yang ai nak boldkan sebenarnya adalah "habeslah ai! lagi 5hari nak bergelar tunangan orang"!

semalam ai d kidnap kena bawa pergi buat facial lah bagai! sakit weyh! habes merah merah muka ai. sampai hari ini merah dan sakit. eyh seriyus ai sangat pening sekarang. kerja banyak sampai tak tahu apa yang nak d buat dulu. tapi sementara nak cari idea melalut dekat sini ai siapkan dulu kad kad jemputan ai.

~colourful kan kan kan? tapi ai paling sayang yang warna pink tu aje. rasa nak simpan takmau bagi dekat orang!~

~ini rupa bila kad dah siap!~

ai pilih untuk Do It Yourself aje untuk kad jemputan kenduri bertunang ai nanti. alah! kenduri bertunang aja pun! ini pun dah kira cukup dengan taste ai! kalau hantar pergi kedai belom tentu kad diorang buat ai puas hati! ai kan super cerewet!

Rasa macam nak buat checklist pulak dekat sini.

1. khemah - done! harus warna pink.

2. baju ai - done! harus jugak warna pink + warna rahsia.

3. hantaran - done! tunggu nanti hari khamis 17hb Feb pergi collect dekat kedai.

4. mini pelamin - done! warna pink jugak yeay!

5. make-up - done!

6. doorgift untuk orang tahlil - belom buat. alamak!

7. ring - done!

8. hand bouquet - belom jugak. hadoi!

9. tudung - belom cari lagi. adeyhla!

10. official photographer - done! hoyeah! hoyeah!

oke. buat masa ni ai rasa itu aje yang penting untuk ai fikirkan. sebab ai malas nak fikir banyak banyak. kalau fikir banyak banyak ai stress nanti lagi berserabut! kalau ada nanti ai tambah. macamlah masa cukup lagi untuk ai tambah sana sini. bubye.

4 comments:

syarina said...

aww aww dya nak tunang dahh ! its all worth ur cries and everything for the past 6 years darlingg. omgeee ! sungguh, wish u the best and hey jgn super cerewet tkut nnti u frust dear. hee :) may ALLAH bless you dya <33

♣dya aien♣ said...

CIK RINA:
hehehheheheh..
tq so much darl.. :)
may Allah bless u too syg..

awak..
dya dah tak cerewet sgt dah..
cume taktau nk bwt keputusan..
errrr mcm sama dengan super cerewet jugak kan kan kan..

cikZATI said...

kak dya.. sob sob sob.. ati tak boley balik.. sumting come out tiba2.. huhuhuhu....
nak jugak kad jemputan kalerful tuh..huwaaaaaaaa

♣dya aien♣ said...

ATIE:
ouh nooooo!!!!!
ni yg nak nanges sob sob sob gak ni.. T_____T