Friday, 1 July 2011

Tahniah EncekJantungHati!

untuk EncekJantungHati! tahniah! tahniah! tahniah! dan juta juta lemon tahniah untuk anda. akhirnya anda berjaya. ouh ouh! im sooo damn proud. errkkk! ai pulak yang terlebih lebih kalah beliau. maaf! maaf!

EncekJantungHati. berbaloi sudah usaha anda yang penat penat mengantuk ngantuk letih letih kalut kalut semua bagai. sekarang anda sudah ada sekeping sijil yang anda mahu. nanti anda sambung yang advance punya ye? jangan risau ai janji ai akan selalu ada dengan yu untuk teman yu sokong yu dan jugak lunch dengan yu kalau yu kena sambung untuk level yang seterusnya nanti. hik hik hik!

dengan ini ai doakan semoga apa yang yu tengah usahakan akan berjaya. semoga d berkati dan d rahmati Allah selalu. insyaAllah akan ada rezeki yang lebih baik dan terbaik untuk yu. bersabarlah sekejap ye. ai akan tolong yu apa apa yang ai boleh tolong.

sekian terima kasih sebab usaha yu penat yu letih yu buat ai tersenyum senyum hari ini esok lusa dan hari hari yang akan datang. insyaAllah. terima kasih Love!


~perghhh! untuk orang yang tak reti macam ai memang susahlah jawabnya ye~


~eyh eyh! anda buat skecth untuk rumah kita nanti ye EncekJantunghati?~

2 comments:

cik Dil said...

heyy..dil ada blnja software ni time amalan kjuruteraan bulan 5 hari tuu..

woww..so suwitt..

♣dya aien♣ said...

CIK DIL:

uiks???
yeke... huwaaaa patotla dil pun pandai...
dya tak reti @ da lupa dah..
dulu masa dekat uitm dya penah blaja tp lepas tu tros lupa dah.. :)