Thursday, 14 April 2011

Selamat Pagi Yang Poyo!

ye! selamat pagi! tetapi pagi yang poyo. hari ini sepatutnya menjadi hari ketiga ai berkacak kacak pergi office. tapi semalam ai sudah nekad buat keputusan untuk berhenti. banyak sebab nanti ajelah ai buat special entry tentang kisah ai bekerja selama 2hari sahaja. hebat? memang pun! walaupun sudah menjadi seorang yang tidak bekerjaya semula tetapi hari ini ai masih bangun awal awal pagi pakai hensem hensem supaya kelihatan kacak dan datang breakfast dekat kfc seorang diri. ye! seorang diri. silalah percaya. huih! kfc pertronas sunway. ouh banyak kenangan sweet sweet dekat sini. rindu ouh!


~inilah menu pilihan ai untuk mulakan hari yang panjang ini. ia sedap percayalah!~

nasib baik menu pilihan ai sedap. ai rasa lagi berbaloi dari breakfast dekat mekdi yang pagi pagi makan apa apa entahlah sebab kebiasaannya kalau ai pergi mekdi ai cuma layan hot cake dia aje sebagai breakfast. menu menu yang lain ai tak pernah cuba lagi pun sebab tak pernah terliur lansung apatahlah lagi nak teringin ke apa ke.

sesungguhnya ai baru tahu kfc ada buat breakfast jugak macam mekdi. sungguh ketinggalan zaman. semalam tengok dekat iklan saja sudah buat ai terliur. jadi hari ini sungguh sungguh ai datang. phewww! memang sedap. kenalah pulak dengan taste ai. tambahan lagi dapat kupon percuma dari staff kfc sendiri. jimat jimat. berbaloi baloi. hikhikhik!

ai takut nanti hari hari pun ai nak datang sini setiap pagi sebab ketagih makan makanan yang sama. grrr! attitude yang pelik mungkin. silalah percaya bahawa ai boleh layan makanan yang sama setiap hari dekat tempat yang sama kalau hati ai sudah suka dan selera ai sudah kena. ai akan layan layan dan layan lagi sampailah ai sudah jemu dan bila ai sudah jumpa menu baru dan tempat makan baru yang sedap. heee! agak agak nanti apa pulak kata abang abang hensem dekat sini. ish!

12 comments:

Kay Masingan said...

rindu makan mcd double cheeeseeeee..:)

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

♣dya aien♣ said...

KAY:

eheeeee..dya suka fillet o fish.. :)

♣dya aien♣ said...

ZUWAIRI:

sedang melawat blog anda.. :)

sherah said...

wow sedap and murah! 8D

alexa yussida said...

2 hari ?

wahh mmg hebat..kekkee^^

nelly said...

lapar2 ..

fyna said...

xpenah try lg and memang xtau bila nak try.hehe

♣dya aien♣ said...

SHERAH:

yup..yup..mmg sedap dan murah.. huhu.. ketageh dah skgni.. hari2 pun msti nak makan..

♣dya aien♣ said...

ALEXA:

ahahaha.. mmg hebat.. 1st time punya pengalaman kerja bertahan cuma 2hari.. :(

♣dya aien♣ said...

NELLY:

ahahahaha.. syian die.. cpt2 g makan.. :)

♣dya aien♣ said...

FYNA:

curi curi masa yg ade utk pegi try..
hahahaha.. konfem tak nyesal tau.. :)