Monday, 18 April 2011

Update Segera!

header baru. header simple. konon konon mahu timbulkan mood pun baru. dan percubaan untuk menampakkan belog sedikit matang. harap harap lah kan ai berjaya. anyway ai berhutang banyak entry. antaranya adalah seperti berikut

1. kenapa berhenti kerja lepas 2hari saja pergi ke office.
2. manusia paling annoying yang pernah ai jumpa dekat fesbuk ai.
3. ragam orang pergi interview yang ai jumpa.

okeh. agak agak cukup ke tidak masa untuk ai bayar hutang? baiklah. masa untuk tido. selamat malam.

##notakaki##ini betul betul quick update sebab header siap dalam masa 30minit dan entry siap dalam masa 6minit sahaja. nampak sangat sudah sangap mahu update belog. ish ish ish!

5 comments:

chenta nana said...

hi.. header comel...pinky gitu..... salam kenal dari nana :)

♣dya aien♣ said...

CHENTA NANA:

helo awak..
tq tq..
ni nama nye peminat tegar pink secara kebetulan.. ;p

alexa yussida said...

alololo comelnyee header nyee..quick2 pon mantop:)

♣dya aien♣ said...

ALEXA:

hehe..
tq dear..
biasa2 je tu..
baru belajar guna photoshop.. ;)

sherah said...

ececehh saye pon suke pink2 gak hehe