Wednesday, 16 March 2011

HeartBeat! HeartBeat! Heart Heart Beat! Heeee.


layan kan lagu ini? ouh ai sangat layan. feeling habis gitu. sebab everytime ai dengar suara MistaEnrique mesti ai jatuh cinta. harus lah. macam ala ala iklan celcom tu. tekejut bedebuk jatuh bangun balik tekejut lagi lepas tu bedebuk jatuh balik. haih macam itulah ai jatuh cinta tiap kali ai dengar suara MistaEnrique.

tapi kali ni ai bukan nak cakap pasal lagu lagu lah. yang ai nak ceritakan adalah HeartBeat. alah HeartBeat tu lah. banyak blogger dah tau dah. lebih kurang nak sama macam nuffnang lah jugak. tapi nama dia sedap lagi lah.

~ni lah banner HeartBeat ai. nak join sama kelik aja dekat atas sana tu~

~eheee! account HeartBeat ai~

~yeay! berjaya!

jom lah join beramai ramai. kalau tanak join jom lah shopping beramai ramai. ai tengok ada banyak hadiah hadiah menarik yang boleh d berikan pada siapa siapa yang special gitu. unik unik gitu samada untuk pakwe makwe atau mama abah atau atok nenek atau pakcik makcik atau adik kakak abang dan siapa siapa ajelah. menarik bukan? jadi jom lah join sama sama.

No comments: