Saturday, 26 March 2011

Happy Birthday Kak Wanie!

hi KakWanie. surprise! heheh! Dya nak buat ucapan istimewa sempena hari sepesel KakWanie hari ini.

Selamat Hari Lahir yang ke26 untuk KakWanie. may Allah bless u always my dear kakak. semoga d panjangkan umur dan d murahkan rezeki selalu. semoga berbahagia selalu dengan EncekTunang dan keluarga akak. semoga apa yang KakWanie hajati akan tercapai. dan semoga semua yang baik baik aje untuk KakWanie.


~inilah KakWanie. comel kan?~

sebenarnya ai pun dah tak berapa ingat macam mana boleh kenal KakWanie. samada melalui blog atau friendster. tapi ai sangat konfem kami berkenalan dan berjumpa cuma d alam maya saja. dan yang pastinya memang dah sangat lama kenal beliau. beliau sangatlah sweet. kreatif itu yang ai pasti. ouh KakWanie sangat terer edit gambar. suka sangat! pernah lost contact tapi sungguh tak sangka KakWanie masih menjejaki ai sampai ke dunia fesbuk. seriyuslah kau ai cakap memang ai terkejut sangat dan sangat sangat rasa d hargai. hiks! ada jugak yang begitu menghargai ai sebagai kawan. sungguh terharu tahu. sob sob sob! sayang KakWanie!

~nah dya bagi 4biji kek. semua pun princess cake semata mata nak buat KakWanie terasa seperti seorang princess hari ini~

ouh yea! KakWanie pun ada belog tahu. keliklah dekat sini untuk pergi sana. jemput kenal kenal dengan KakWanie yea.

##notakaki##ampun KakWanie. ampun! dya cilok gambar KakWanie dari fesbuk. tak bagitau dulu sebab nak buat kejutan. harap terkojut lah yo. :)

No comments: